Máte záujem  o mobilný dom na kolesách, ale neviete si vybrať, ktoré vyhotovenie je pre Vás ideálne?

Kolodom ponúka lacnejšiu verziu Štandard , luxusnejšiu verziu LUXURY alebo OFFGRID bez napojenia sieti.  Vyberte si vyhotovenie, ktoré vám najviac vyhovuje.

1.ŠTANDARD – mobilné domy Kolodom vo verzii Štandard sa zameriavajú na jednoduchosť a praktickosť. . Hlavným cieľom je poskytnúť funkčný priestor pre bývanie za prijateľnú cenu.  Toto vyhotovenie obsahuje lacnejšie materiály.

BENEFITY:

-Nízka cena

-Rýchla výroba

-Typizovaný nábytok

-Cenovo výhodné materiály

-Svetlá výška stropu je 2,4 m

2. LUXURY - toto  vyhotovenie slúži pre náročnejších klientov. Tieto mobilné domy často ponúkajú vyššiu kvalitu materiálov, moderný dizajn a výbavu interiéru na mieru.

BENEFITY:

-Kvalitné materiály

-Nábytok na mieru (kuchynská linka a pod)

-Moderný dizajn

-Mohutný oceľový podvozok

-Svetlá výška stropu je 2,6 m

3. OFF GRID Off-grid mobilné domy sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po úplnej nezávislosti a udržateľnom životnom štýle. Tieto domy sú navrhnuté tak, aby fungovali mimo tradičných zdrojov energie a zásob. Sú vybavené solárnymi panelmi, batériami na ukladanie energie, kompostovacími toaletami a systémami na získavanie a čistenie vody. Off-grid riešenie umožňujú obyvateľom žiť v prírode, bez potreby pripojenia na siete.  

BENEFITY:

-Nezávislý a sebestačný

-Dom bez napojenia na inžinierske siete

-Žiadna byrokracia

-Najnovšie technológie  

Výber správneho typu mobilného domu závisí na vašich preferenciách a životnom štýle. Štandardné domy sa zameriavajú na praktickosť, luxusné na pohodlie a Off-grid riešenia na nezávislosť. Bez ohľadu na váš výber, mobilný dom vám môže ponúknuť flexibilitu a nové spôsoby bývania, ktoré by ste v tradičných nehnuteľnostiach nenašli.

Vyberte si z našej ponuky mobilných a modulárnych domov. Pre viac informácii nás kontaktujte mailom na info@kolodom.sk alebo telefonicky 0904133949.

Kontaktný formulár

Nenašli ste čo ste hľadali? Nechajte nám na vás kontakt a my sa vám ozveme.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.