Na rozdiel od karavanov sú mobilné domy oveľa väčšie, presvetlené  priestrannejšie. Kolodom je mobilný dom, ktorý slúži na plnohodnotné celoročné bývanie. Predávajú sa plne zariadené, pritom nábytok je navrhnutý  na mieru s nadčasovým dizajnom.

Výška domu sa môže rovnať tej, ktorú nájdete v klasickom dome. Oproti konkurencii, ktorá preferuje nízke stropy okolo 2,1 m, náš Kolodom má výšku stropu ako v rodinnom dome, vďaka čomu sa nebudete v ňom cítiť ako v maringotke.  

Nebojte sa, toto nie je náš Kolodom... ;)

Na porovnanie takto vyzerá karavan - priestrannosť v ňom určite nenájdete.

Súčasťou Kolodomu je oceľový podvozok, na základe ktorého si viete Kolodom premiestniť kamkoľvek. Je navrhnutý tak, aby odolal aj tým najnepriaznivejším podmienkam.  Mobilný dom má predprípravu na modularitu, čo znamená, že v prípade neskoršieho záujmu, je možné Kolodom zväčšiť a pripojiť o ďalší Kolodom.

Momentálne vyrábame 5 modelov mobilných domov Kolodom a 1 Kontajner.

Naše Kolodomy vyrábame v rozmeroch M (8 x 3,7m), L (10,4 x 3,7m), XL (11,4 x 3,7m) alebo ponúkame k dispozícii ATYP, na základe individuálnej klientovej požiadavky.

Využitie Kolodomov:

1. Na celoročné bývanie,

2. Na rekreačné bývanie,

3. Iné (kancelária, predajňa, prevádzka, showroom...).

Nie nadarmo sa hovorí, že ,,Kolodom je Mercedesom medzi mobilnými domami.“
Jeden z našich modelov, zaujímavý mobilný dom HOLIDAY s malou terasou, kde si môžete vychutnať rannú kávičku pri východe Slnka.
Iné zaujímavé benefity mobilného domu Kolodom:

- 2 x klimatizácia – zabezpečuje kúrenie aj chladenie,

- lokálna rekuperácia napojená na solárny panel,

- moderná čistička vzduchu so 7-násobnou filtráciou vzduchu v interiéri, ktorá využíva najmodernejšie metódy.

Na výrobe našich domov si dávame  záležať, o čom svedčí aj udelenie garancie kvality ISO 90001 od firmy TÜV SÜD Slovakia s.r.o..

Veľkou výhodou je, že samotná výroba prebieha v uzatvorených priestoroch, vďaka čomu pracujeme aj za nepriaznivých podmienok. Celkové dodanie teda nie je ovplyvnené počasím a v novom Kolodome môžete bývať už o 2-3 mesiace.

Náš mobilný dom je vyrábaný len z kvalitných a ekologických materiálov, o ktorých sa môžete presvedčiť na vlastné oči v našom vzorovom dome v Liptovskom Mikuláši.

Príďte a presvedčte sa sami. Tešíme sa na vás!

Kontaktný formulár

Nenašli ste čo ste hľadali? Nechajte nám na vás kontakt a my sa vám ozveme.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.