V dnešnej hektickej dobe, kde flexibilita a mobilita zohrávajú kľúčovú úlohu, sa mobilné domy stávajú významným hráčom v mnohých oblastiach života. Tieto kompaktné a prenosné štruktúry nám ponúkajú možnosť prispôsobiť si ich na rôzne účely.

Na aké využitie môže slúžiť mobilný dom? 

1.Trvalé alebo celoročné bývanie-

2.Rekreačné bývanie

3.Prenájom, Krátkodobé bývanie

4.Kancelária 

5.Kemping

6.Iné využitie (škola, food truck, prevádzka)

Trvalé alebo celoročné bývanie

Mobilné domy nie sú len pre dobrodruhov a cestovateľov; sú aj ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú trvalý alebo celoročný domov.

Ich kompaktný dizajn a efektívne využitie priestoru umožňujú pohodlné bývanie s minimálnymi nárokmi na údržbu.

Kolodom FAMILY ideálny na celoročné bývanie s rodinou.

Rekreačné bývanie

Pre tých, ktorí hľadajú únik z každodenného zhonu, môže mobilný dom slúžiť ako ideálne miesto na oddych a rekreačné bývanie. Umožňuje vám presunúť sa do prírody a zažiť pokojné prostredie bez nutnosti rezervovať ubytovanie v hoteli či chate.

Kolodom FREEDOM vás zavedie do ríše snov prírody.

Prenájom alebo krátkodobé bývanie

Majitelia mobilných domov môžu využívať svoje domy na krátkodobý prenájom, čím otvárajú dvere pre ľudí hľadajúcich jedinečné a pohodlné ubytovanie na dobu ich pobytu v rôznych destináciách. To môže byť výborná príležitosť na získanie dodatočného príjmu.

Navrhli sme pre Vás Kolodom AIRBNB, ktorý je prispôsobený na prenájom.

Kancelária

S narastajúcim trendom práce na diaľku sa mobilné domy môžu stať ideálnym kancelárskymi priestormi pre tých, ktorí preferujú pracovať z príjemného prostredia svojho vlastného domova, aj keď je umiestnený niekde na odľahlom mieste.

Iné využitie 

Mobilné domy sa môžu prispôsobiť pre rôzne účely, vrátane vytvorenia mobilnej školy, prevádzky alebo food trucku. Ich flexibilita v návrhu a mobilita otvárajú priestor pre rôzne kreatívne využitia.

Návrh mobilného domu na účel mobilnej školy

Mobilný dom nie je len miesto na bývanie; je to brána k nekonečným možnostiam. Bez ohľadu na to, či snívate o dobrodružstvách na cestách, kempingovaní v prírode alebo flexibilnom bývaní, mobilný dom vám môže poskytnúť pohodlie a slobodu, akú ste si vždy predstavovali. Takže, kam vás váš mobilný dom zavedie? Odpoveď môže byť všade!

Kontaktný formulár

Nenašli ste čo ste hľadali? Nechajte nám na vás kontakt a my sa vám ozveme.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.